Naš razvojni put

Umeće našeg trajanja

Stil Gradnja Inženjering d.o.o. je porodična firma osnovana 2001. ali je na srpskom tržištu prisutna još od 1991. kada je bila zanatsko-građevinska radnja “Stil gradnja”. Sa zahtevima tržišta proširili smo delatnost firme na trgovinu građevinskim materijalima, pretežno materijalima za termičku zaštitu objekata kao sto su Styrodur, Stiropor, staklena, kamena vuna i prateći ugradni materijali. “Stil gradnja” je prva na srpsko i crnogorsko tržište plasirala ekstrudirani polistiren (Styrodur C i Neopor) u saradnji sa BASF. Pored toga firma se izuzetno uspešno bavila izvođenjem termičkih zaštita i fasada po čemu smo stekli reputaciju na domaćem i inostranom tržištu. Daljim razvojem i proširenjem delatnosti nastala je firma “Stil Gradnja Inženjering D.O.O.”.

Stil poslovne saradnje - poverenje

Višegodišnja uspešna saradnja sa stalnim kooperantima koji nas prate u stopu i čine nerazdvojnu kariku tima Stil Gradnje Inženjering. Ovakav način poslovanja omogućava nam da postižemo maksimalan kvalitet izvedenih radova i odgovorimo na sve zahteve naših uvaženih kupaca.

Uvek nam je cilj da istražujemo dostignuća na svetskom tržištu kao i da ih implementiramo sa poverljivim i uglednim poslovnim partnerima. Sa stilom i poverenjem jedni u druge.